fbpx
hoofding kampidoe
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanbod

Sinds 2015 zijn ook volwassenengroepen welkom in Kampidoe. Tijdens bepaalde periodes stellen we ons kamphuis open voor:

  • Scholen die een verblijf wensen te organiseren met uitsluitend leerkrachten
  • Groepen vanuit het volwassenenonderwijs
  • Groepen die een actieve link hebben met een erkende jeugdwerking (vb. oud-leiding)

We hanteren volgende boekingsregels:

  • Tijdens de maanden december en januari kunnen volwassenengroepen vrij periodes boeken; de kerstvakanties uitgezonderd. De boekingskalender laat toe om ten vroegste 18 maanden op voorhand te boeken.
  • Kampidoe is het hele jaar beschikbaar voor last-minute-boekingen; ook tijdens kerstvakanties. De boekingskalender laat toe om ten vroegste 3 maanden op voorhand te boeken. Wil je bijvoorbeeld een weekend reserveren op 15 september? Dat kan vanaf 15 juni.

Op het gelijkvloers van ons kamphuis vind je een ruime eetzaal, en een kleinere vergaderruimte. De polyvalente zaal van de benedenverdieping kan ingericht wordt als vergaderruimte of leslokaal. Stoelen, tafels en krijt- en prikborden zijn aanwezig.

In de omgeving van Kampidoe vind je tal van mogelijkheden voor educatieve en recreatieve activiteiten. Ook de sportievelingen komen zéker aan hun trekken. Het volledige aanbod vind je hier.

In de loop der jaren heeft Kampidoe een vast scholen-cliënteel opgebouwd. Door zijn rustige ligging in de Limburgse natuur, en zijn doordachte infrastructuur, is Kampidoe zeer geschikt voor de organisatie van onder andere bosklassen.

Op het gelijkvloers vind je een ruime eetzaal, en een kleinere vergaderruimte. De polyvalente zaal van de benedenverdieping kan ingericht worden als leslokaal en/of speelruimte. Stoelen, tafels en krijt- en prikborden zijn aanwezig.

In de onmiddellijke omgeving van Kampidoe vind je tal van mogelijkheden voor educatieve activiteiten:

Kampidoe is gebouwd dóór een jeugdvereniging vóór jeugdverenigingen. Vanuit haar eigen ervaringen stelt Scouts Geleeg Leopoldsburg vzw alles in het werk om het haar gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Dat kun je onder andere merken aan de structuur van het gebouw, aan de omgeving en aan de aanwezige voorzieningen.

 

 

 

 

 

 

 

Op het gelijkvloers vind je:

  • een volledige ingerichte keuken, bergruimte, koelcel en kookmateriaal voor 60 personen (ideaal voor zelfkook!)
  • een ruime eet- en speelzaal
  • een sanitaire ruimte die ook toegankelijk is via een buitendeur

De volledige benedenverdieping bestaat uit een polyvalente zaal met tafels en stoelen. Deze zaal kun je zelf inrichten in functie van je geplande activiteiten.

Op de bovenverdieping vind je 7 slaapkamers van 2 tot 12 personen, alsook een toilet.

Het Kampidoe-domein ligt in natuurgebied Gerheserbossen.

 

Door zijn ligging in de Limburgse natuur, en door de nabijheid van diverse sportmogelijkheden, is kampidoe dé ideale uitvalsbasis voor sportverenigingen.

Het Kampidoe-domein ligt in natuurgebied Gerheserbossen en paalt rechtstreeks aan:

In de wijdere omgeving vind je onder andere:

In de loop der jaren vonden tal van muziekverenigingen hun weg naar Kampidoe. Door zijn ligging in het midden van de Limburgse natuur, en door zijn specifieke infrastructuur, biedt het kamphuis alle mogelijkheden om gezellige oefenweekends te organiseren.

De polyvalente zaal op de benedenverdieping kan ingericht worden als oefenlokaal. De instrumenten kunnen tijdens het verblijf permanent in deze zaal geïnstalleerd worden. Voor een betere akoestiek heeft de zaal geluidsabsorberende matten en de mogelijkheid om geluiddempend materiaal op te hangen tegen de muren. Stoelen, tafels en krijt- en prikborden zijn aanwezig.

Op het gelijkvloers vind je een ruime eetzaal en een kleinere vergaderruimte / zithoek.